Politika privatnosti

HOTELI JADRAN d.d., Gradac, Jadranska 2, OIB: 18099276986, zastupano po predsjednici Uprave Cecilii Nikoletti Fata (u daljnjem tekstu: HJ), 

u Budimpešti, dana 11.02.2021. godine donosi ova

PRAVILA PRIVATNOSTI

(’Pravila’)

HJ brine za Vašu privatnosti i obvezuje se zaštititi je pri obradi Vaših osobnih podataka kao i tijekom i nakon Vašeg posjeta ovoj web stranici www.hoteli-jadran.com.

Pravila privatnosti daju uvid u naše postupke u vezi s prikupljanjem informacija putem Stranica i našim korištenjem informacija te se primjenjuju isključivo na informacije prikupljene putem Stranice i ne primjenjuju se na informacije prikupljene putem bilo kojeg drugog izvora, uključujući, ali ne ograničavajući se na Facebook@, Twitter@, YouTube@ i druge web stranice trećih strana i društvenih medija. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim uvjetom ovih Pravila privatnosti, nemojte koristiti Stranicu(e) ili nam davati bilo kakve osobne podatke.

Voditelj obrade:

HOTELI JADRAN d.d.

Adresa: JADRANSKA 2, 21330 GRADAC

T: 021 608 540

F: 021 608 568

W: www.hoteli-jadran.com 

M: hoteli-jadran@hoteli-jadran.com

Službenik za zaštitu podataka

HJ je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka, kojeg se može kontaktirati na sljedeću e-mail adresu szop@hoteli-jadran.com.

Web stranica

Tijekom korištenja naše web stranice, IT sustavi i softverski postupci za upravljanje ovom web stranicom preuzimaju neke osobne podatke ciji je prijenos implicitan u korištenju Internet komunikacijskih protokola, odnosno informacije koje nisu povezane s određenim pojedincima, ali bi po svojoj prirodi mogle putem obrade i povezivanja s podacima trećih strana omogućiti identifikaciju korisnika. Navedena kategorija podataka ukljucuje IP adresu ili nazive domena računala korištena od strane korisnika koji se povezuju s web stranicom, URI (Uniform Resource Identifier) adrese traženih resursa, vrijeme zahtjeva, metoda korištena za podnošenje zahtjeva na server, veličinu datoteke dobivene kao odgovor, numerički kod koji označava status odgovora poslužitelja ( primjerice uspješan, pogreška itd.) te ostale parametre koji se odnose na operacijski sustav i korisnike. Navedeni se podaci upotrebljavaju samo i isključivo za dobivanje anonimnih statističkih podataka na web stranici i za provjeru ispravnog funkcioniranja te se brišu odmah nakon obrade.

Kolačići

Neke internetske stranice radi boljeg korisničkog iskustva na web stranici na vaše računalo spremaju male tekstualne datoteke — tzv. kolačiće. Takve stranice obvezne su prije pohranjivanja kolačića zatražiti vaš pristanak, kao i omogućiti mogućnost jednostavnog povlačenja privole za korištenje kolačića. Može se dogoditi da korištenje određenih funkcionalnosti neke web stranice postane onemogućeno nakon povlačenja privole za korištenje kolačića.

Kolačić predstavlja datoteku koju na Vaše računalo sprema određena web stranica koju posjetite. Kolačić obavještava web stranicu da se “stari” korisnik ponovno priključio pamteći njegove postavke. Kolačići nadalje bilježe Vaše preferencije i postavke.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija, ali te informacije mogu biti spremljene jedino ako korisnik to omogući — web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im korisnik nije dao i ne mogu pristupiti drugim datotekama na korisnikovu računalu. Kolačići ne sadržavaju nikakve osobne podatke odnosno informacije koje bi vas mogle identificirati. Korisnik, pak, može promijeniti svoje postavke na internetu te time sam birati hoće li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, hoće li spremljene kolačiće automatski pobrisati pri zatvaranju internetskog preglednika i sl. Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na vašem računalu. Postavke s kolačićima mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik kojim se koristite.

Stalni ili spremljeni kolačići sačuvani su na disku (Vašem računalu) te ondje ostaju i nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih pohranjuju se podaci kao što su ime za prijavu i lozinka pa se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

Privremeni kolačići privremeno se pohranjuju na disku te se brišu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju privremene podatke kao što su stavke u košarici za kupnju.

”First party cookies” (kolačići prve strane) dolaze s web-mjesta koje korisnik pregledava i mogu biti trajni ili privremeni. Web-mjesta te kolačiće upotrebljavaju za spremanje informacija koje će ponovo upotrebljavati kada korisnik sljedeći put posjeti to mjesto.

Kolačići treće strane potječu od drugih, partnerskih web-mjesta koja gledate. Treće strane mogu tako prikupljati podatke o korisnicima različitih web-mjesta i upotrebljavati ih u marketinške i analitičke svrhe.

Naša stranica koristi privremene kolacice.

Za Vašu informaciju, trenutačno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise, a više se možete informirati na sljedećim poveznicama:

http://www.allaboutcookies.org/  

http://www.youronlinechoices.eu/

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osnovni predmet poslovanja HJ je pružanje usluga smještaja u svojim hotelima. U određenim slučajevima možemo zatražiti da nam date Osobne podatke, primjerice kada rezervirate smještaj, date komentare ili postavite pitanja, zatrazite informacije, sudjelujete u promociji, natjecanju ili koristite druge znacajke ili funkcije Stranice. Stoga, HJ prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke u različite svrhe s krajnjim ciljem kvalitetnog pružanja usluge smještaja i popratnih usluga sve prema najvišim standardima turističkih društava.

 

Vaše osobne podatke koje morate dostaviti da bi Vam se pružila usluga smještaja, HJ kao voditelj obrade čuva u svojoj bazi podataka u svrhu ispunjavanja ugovora o smještaju te ispunjavanja zakonskih obveza vezanih uz ugostiteljsku djelatnost. U slučaju da ne ustupite HJ minimum podataka potreban za rezervaciju smještaja i prilikom odsjedanja za prijavu svim nadležnim registrima, HJ Vam neće biti u mogućnosti pružiti uslugu rezervacije smještaja odnosno uslugu smještaja sukladno ugovoru i zakonu.

Određeni podaci nužni su kako bi se poduzele radnje na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora o smještaju. Primjerice prije same rezervacije smještaja na upit osoba potencijalnih gostiju, šalju se ponude za smještaj, za izradu kojih HJ treba osobne podatke, najmanje ime, prezime i e-mail adresu kako bi mogla poslati ponudu.

Osobne podatke koje HJ prikuplja pri rezervaciji smještaja (rezervacije putem web-a ili rezervacije telefonom pozivom u call centar ili rezervacije prihvaćanjem ponude putem e-maila) radi ispunjavanja obveze rezervacije su:

  • Ime i prezime nositelja rezervacije
  • Adresa prebivališta (hrvatski državljani)
  • Datum rođenja
  • Broj, vrsta identifikacijskog dokumenta i mjesto izdavanja
  • Državljanstvo
  • Ime objekta
  • Broj smještajne jedinice
  • Datum dolaska i odlaska
  • Broj osoba za koje se rezervira smještaj i razmještaj po sobama
  • Koje su osobe maloljetne
  • Eventualno druge specifičnosti ovisno o zahtjevu osobe koja rezervira smještaj
  • E-mail ako ga osoba ima
  • Jezik
  • Telefon
  • Članstvo u programu vjernosti, ako utječe na cijenu smještaja ili prikupljanje bodova
  • Način plaćanja

U slučaju otkaza rezervacije vaše podatke moramo sačuvati za potrebe dokazivanja rezervacije odnosno otkaza iste.

Prilikom dolaska u objekt, gosti se prijavljuju na recepciji, a njihovi podaci se unose u bazu gostiju iz kojeg se podaci automatizmom šalju u sustav eVisitor (jedinstveni online informacijski sustav za prijavu i odjavu gostiju) radi poštovanja pravnih obveza HJ. Podaci koji se prikupljaju su (podaci se mogu mijenjati obzirom na izmjene pozitivnih propisa):

  • Ime i prezime
  • Mjesto, država i datum rođenja
  • Državljanstvo
  • Broj i vrsta identifikacijskog dokumenta
  • Prebivalište (boravište) i adresa
  • Datum i vrijeme dolaska, odnosno odlaska iz objekta
  • Spol
  • Temelj za oslobođenje od plaćanja turističke pristojbe odnosno za umanjenje plaćanja turističke pristojbe

Navedeni podaci se obrađuju od strane turističkih zajednica i tijela javne vlasti Republike Hrvatske u sljedeće zakonite svrhe:

  • praćenja izvršenja obveze prijave i odjave turista od strane obveznika prijave i odjave (pružatelja usluga smještaja);
  • evidencije, obračuna i naplate turističke pristojbe;
  • vođenja knjige ili popisa gostiju od strane pružatelja usluga smještaja te praćenja izvršenja navedene obveze od strane inspekcijskih tijela vođenja;
  • prijave stranaca ministarstvu nadležnom za unutarnje poslove te praćenja izvršenja navedene obveze od strane inspekcijskih tijela;
  • vođenja popisa turista od strane turističkih zajednica te statističke obrade i izvještavanja;
  • nadzora nad poslovanjem pružatelja usluge smještaja u dijelu koji se odnosi na zakonitost obavljanje djelatnosti odnosno pružanja registriranih usluga te poštivanja poreznih i drugih propisa o javnim davanjima.

Obzirom da je propisano da se podaci za prijavu gostiju upisuju na temelju podataka iz osobne iskaznice, odnosno putne ili neke druge isprave o identitetu, gost je dužan HJ dati na uvid takvu ispravu te pružiti sve druge informacije koje su potrebne za upis podataka, a nisu sadržane u takvoj ispravi. Isto tako za ostvarenje nekih prava i pogodnosti potrebno je priložiti (preslike) odgovarajuće isprave, potvrde i dokumente kojima se takva prava i pogodnosti dokazuju i ostvaruju.

Također, HJ su dužni čuvati i sve račune, kao i podloge za izdavanje računa izdane gostima s osobnim podacima gosta sukladno zakonskim propisima.

Ostali podaci vezani uz okolnosti Vašeg boravka kao što su primjerice: način putovanja, s kime putujete, bračno stanje, broj djece, kućni ljubimci, ostali interesi, također će biti prikupljeni i obrađivani tijekom vašeg boravka kad imaju izravnu vezu s pružanjem usluge smještaja.

Prije, za vrijeme i nakon boravka HJ kao voditelj obrade ima pravo temeljem legitimnog interesa Vama kao gostu putem e-maila slati tzv. servisne mailove – potvrde rezervacije, podsjetnike o boravku i ostale obavijesti usko vezane uz konkretan boravak koji ste rezervirali.

Također, za vrijeme i nakon boravka, HJ kao voditelj obrade ima pravo temeljem legitimnog interesa Vama kao gostu putem e-maila slati upitnike o zadovoljstvu, koje će obrađivati sam ili putem suradnika. Primarna svrha upitnika o zadovoljstvu je prikupljanje podataka o usluzi radi legitimnog interesa unaprjeđenja usluge od strane HJ, a HJ te podatke iz upitnika može depersonalizirati i obrađivati u statističke svrhe.

 

HJ ima pravo temeljem legitimnog interesa prikupljati određene podatke i koristiti u svrhu direktnog marketinga kako je opisano u poglavlju Newsletteri.

Servisni e-mailovi i e-mailovi s upitnicima o zadovoljstvu koji su vezani uz konkretan boravak gosta, ne smatraju se newsletterima radi slanja ponude i vijesti HJ.

HJ neće prikupljati Osobne podatke prilikom Vaših posjeta našim Stranicama ako nam ih ne dajete dobrovoljno, osim za određene stavke Osobnih podataka prikupljene putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad web stranice, čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese)  i neće zahtijevati više informacija nego što je potrebno za sudjelovanje u aktivnostima na našim Stranicama.

Ovim putem Vam savjetujemo da pročitate sva pravila privatnosti svih trećih strana, kao i uvjete korištenja.

Svrhe i osnova obrade i moguće posljedice nedavanja osobnih podataka

Kada dajete vaše Osobne podatke na Stranici, ograničit ćemo korištenje Osobnih podataka za svrhu za koju su prikupljeni u skladu s uvjetima ovih Pravila privatnosti.

Korištenje vaših Osobnih podataka može uključivati poduzimanje koraka po Vašem zahtjevu prije sklapanja ugovora (npr. odgovarati na sva vaša pitanja i zahtjeve); izvršavanje ugovora kojem ste Vi ugovorna strana, istražiti sumnju na prijevaru, uznemiravanje, fizičke prijetnje ili druga kršenja bilo kojeg zakona, pravila ili propisa, pravila Stranice ili prava trećih strana; ili istražiti bilo kakvo sumnjivo ponašanje koje smatramo nepristojnim, pridržavanje zakonske obveze kojoj HJ podliježe, odnosno za potrebe ili u vezi s pravnim postupcima, uspostavu, obranu ili ostvarivanje zakonskih prava, za slanje obavijesti putem elektroničkih alata (SMS, e-mail, društvena mreža), bez obzira jesu li automatizirani (pozivi bez operatora) ili ne (pošta i pozivi s operatorom), u skladu s odgovarajućim zakonskim osnovama.

Primatelji osobnih podataka

Vaši Osobni podaci mogu biti otkriveni, u  uskoj vezi s gore navedenim svrhama, samo:

  • Onim subjektima kojima je isto potrebno za izvršavanje usluge i održavanje, slanje pošte i e-pošte, uklanjanje ponavljajućih informacija s popisa korisnika i analiziranje podataka, a koji obično obrađuju Osobne podatke u ime HJ kao izvršiteIji obrade; osobama ovIaštenima od HJ za obradu Osobnih podataka, koje su podvrgnute odgovarajućoj zakonskoj obvezi povjerljivosti (radnici HJ); službama za provođenje zakona i tijelima javne vlasti kada to zahtijeva mjerodavno pravo ili u dobroj vjeri (npr. da se pridržavaju odredbi zakona ili da se pridržavaju pravnih postupaka; da zaštite i brane prava ili imovinu HJ i ove Stranice, ili, da u hitnim okolnostima djeluju radi zaštite osobne sigurnosti korisnika HJ, njegovih Stranica ili javnosti); poslovnim partnerima za njihove potrebe samo u skladu s odgovarajućim zakonskim osnovama.

Prijenos Osobnih podataka u treće zemlje

HJ ne prenosi Osobne podatke u treće zemlje. Ukoliko se ukaže potreba za istim, HJ će poduzeti sve potrebne pravne radnje i zaštite sukladno važećim zakonskim propisima.

Rokovi u kojima se obrađuju podaci

HJ će obrađivati vaše Osobne podatke samo za vrijeme potrebno za postizanje svrha. HJ će zadržati Vaše Osobne podatke isključivo i samo za vrijeme potrebno ili dopušteno u skladu s važećim zakonskim propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka te Uredbom (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine br. 42/18, na snazi od dana 25.05.2018. godine) (u daljnjem tekstu: Zakon).

Vaša prava

HJ vas obavještava da, u skladu s i u opsegu koji dopušta mjerodavno pravo, svakodobno imate

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka 
  • pravo na povlačenje privole 
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Prigovor se može podnijeti nadležnom nadzornom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka, sa sjedištem u Zagrebu. Imate i pravo znati sve primatelje kojima su vaši Osobni podaci bili ili će biti otkriveni.

Nismo u mogućnosti obrisati Vaše podatke ukoliko su isti potrebni za obračun troškova radova, a možemo ih obrađivati samo do zastare tražbina u skladu s važećim zakonskim propisima kojima se uređuju obvezno-pravni odnosi, u slučaju da je pokrenut postupak prisilne naplate neplaćenih potraživanja, ukoliko je uložen prigovor na proizvod ili uslugu u otvorenom roku, sve do konačnog dovršetka postupaka po prigovoru u skladu s važećim zakonskim propisima (npr. Zakon o zaštiti potrošača i dr.). Kad god je moguće i primjenjivo, Vaši osobni podaci mogu se anonimizirati.

Kod obrade Vaših osobnih podataka ne služimo se pružateljima usluga izvan EU.

Naša Stranica ponekad može sadržavati poveznice na druge web stranice (u daljnjem tektsu: Prijateljske stranice) koje nisu u vIasništvu, upravljane ili održavane od strane HJ. Savjetujemo da pročitate pravila privatnosti i uvjete svake web stranice koju posjećujete. lako HJ nastoji postavljati samo veze na web-stranice koje dijele njezine visoke standarde i poštovanje privatnosti, nismo odgovorni za sadržaj, sigurnost ili prakse drugih web-stranica. Trebali biste pregledati pravila privatnosti i kolačića na tim web-stranicama kako biste saznali kako će se koristiti Vaši osobni podaci.

Oprez! Preuzimanje materijala s određenih web stranica moze rezultirati povredom prava intelektualnog vIasništva ili dovođenjem Vašeg računalnog sustava u rizik od raznih računalnih napada i zloćudnih softvera.

Zaštita privatnosti osoba mlađih od 16 godina

HJ ozbiljno shvaća zaštitu privatnosti djece. HJ prikupljaju Osobne podatke od osoba mlađih od 16 godina u skladu s važećim zakonskim propisima. Osobe mlađe od 16 godina trebaju imati privolu roditelja/zakonskog zastupnika prije davanja bilo kakvih Osobnih podataka Stranici ili HJ.

U slučaju da HJ sazna da se osobni podaci koji su mu poslani odnose na osobu mlađu od 16 godina bez valjane privole roditelja/zakonskog zastupnika, HJ će, odmah po saznanju i bez odlaganja, učiniti sljedeće: izbrisati te osobne podatke iz svojih datoteka što je prije moguće i osigurati, u slučaju da brisanje nije moguće, da se ti osobni podaci dalje ne koriste za bilo koju svrhu te ih neće dati nijednoj trećoj strani.

Videonadzor

HJ kao voditelj obrade ima legitimni interes provesti mjere videonadzora radi zaštite imovine i osoba te u svojim objektima postaviti nadzorne kamere koje snimaju zaposlenike i sve osobe koje se kreću u perimetru nadzorne kamere.

HJ na propisani način označava sva mjesta na kojima je postavljen videonadzor.

HJ svjesni su da videozapisi sadrže osobne podatke svih osoba koje se kreću u perimetru kamere (gosti, zaposlenici, poslovni partneri i dr.), te ih stoga čuva s posebnom pažnjom, ima uređen sustav sigurnosti, dostupnosti te politiku brisanja istih koja je uređena internim pravilnikom o videonadzoru HJ.

Videozapisi se trajno brišu nakon najduže 2 mjeseca od dana nastanka. Iznimno, videozapisi se čuvaju duže ako su dokaz u postupku pred nadležnim državnim tijelima. 

U slučaju vođenja sudskih i/ili kaznenih postupaka, HJ mogu koristiti navedene videozapise. Uvid u osobne podatke na videozapisima mogu imati i treće osobe, izvršitelji obrade, ugovorni partneri HJ registrirani i stručni za pružanje usluga zaštite osoba i imovine, a koji ni na koji način ne koriste samostalno navedene podatke nego se brinu o sigurnosti centralnih nadzornih i dojavnih sustava. Na sve ostale pojedinosti vezane uz videonadzor primjenjuju se posebni propisi koji uređuju to područje.

U slučaju da želite ostvariti neko od svojih prava ispitanika ili imate dodatnih pitanja o zaštiti vaših osobnih podataka, našeg imenovanog službenika za zaštitu podataka možete kontaktirati putem maila szop@hoteli-jadran.com  

Sigurnost

HJ iznimno drži do sigurnosti vaših Osobnih podataka. Postavili smo i održavamo postupke kako bismo zaštitiIi osobne podatke koje prikupljamo.

Međutim, zbog prirode interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili informacija pohranjenih na Stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana, kao što su računalni i internetski napadači. Vaša upotreba Stranice pokazuje Vaš pristanak na ovaj rizik.

Kako bismo zaštitiIi vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja ili slučajnog gubitka provodimo sve tehničke i organizacijske sigurnosne postupke u skladu s našim mogućnostima i pravilima Opće uredbe za zaštitu osobnih podataka na način da osiguramo da samo ovIaštene osobe za obradu podataka imaju pristup vašim osobnim podacima samo onda kada je to potrebno i u skladu sa svrhom prikupljanja osobnih podataka.

Primjeri takvih postupaka uključuju, ali ne ograničavaju se na:

  • zaštita uredskih dokumenata i arhive
  • uništavanje podataka
  • pravila ponašanja zaposlenika i utvrđivanje prava pristupa
  • pribava izjava o povjerljivosti i privola od zaposlenika i vanjskih suradnika u svim slučajevima kada je zakonski potrebno
  • uređenje ugovornih odnosa sa vanjskim pružateljima usluga
  • praćenje, pregled i održavanje IT infrastrukture
  • izrade sigurnosnih kopija
  • korištenje originalnih računalnih programa i redoviti update
  • zaštita računala antivirusnim programima u sklopu anitivirusne politike
  • pravilo neotvaranja e-pošte iz nepoznatih, potencijalno opasnih izvora
  • povremene ocjene sustava upravljanja zaštite osobnim podacima te brojne ostale mjere

 

U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti i odgovornosti za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo koju i sve izravne, posebne, neizravne, posljedične ili kažnjive gubitke ili druge štete bilo koje vrste, bilo ugovorne (uključujući i temeljnu povredu), izvanugovorne (uključujući, ali ne ograničavajući se na i nehaj) te izmaklu dobit koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovIaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na Stranicu.

Za sva pitanja koja se odnose na Stranicu i/ili ova Pravila privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo, bez upućivanja na načela međunarodnog privatnog prava. Korištenjem naše Stranice, suglasni ste sa isključivom mjesnom nadležnošću stvarno nadležnog suda u Republici Hrvatskoj.

Ukoliko bilo koja odredba ovih Pravila privatnosti bude smatrana ili progIašena nevažećom, nezakonitom ili neprovedivom iz bilo kojeg razloga, takva se odredba ne primjenjuje u onoj mjeri u kojoj je nevažeća ili neprovediva, a ostale odredbe se nastavljaju primjenjivati s punim pravnim učinkom.

HJ pridržava pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo Vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene naših Pravila privatnosti.

Kontakt

Ukoliko, imate bilo kakvih daljnjih pitanja ili komentara ili želite ostvariti neko od Vaših navedenih prava, obratite nam se slanjem zahtjeva i to na adresu e-pošte szop@hoteli-jadran.com.

Zaštita Vaših prava je naš prioritet i odgovorit ćemo na Vaš zahtjev za ostvarivanje prava, u najkraćem mogućem roku, poštujući propisani rok od 30 dana od dana zaprimanja zahtjeva.

 

HOTELI JADRAN d.d.

Cecilia Nikoletta Fata

Predsjednica Uprave