Istražite Trpanj

Trpanj

Dobro došli u u Trpanj, slikoviti južnodalmatinski gradić koji se nalazi na sjeverozapadnoj strani poluotoka Pelješca.

Trpanj je mali gradić s bogatom poviješću koja seže sve do antičkih vremena. Staro povijesno i ribarsko naselje s kristalno čistim more, mnoštvom plaža i skrivenih uvala iza kojih se nalaze jedne od najpoznatijih hrvatskih vinarija.


Istražite sve ljepote Trpnja na način koji Vam najviše odgovara, iznajmite kajak, bicikl ili zaronite u bogato podmorje uz stručno vodstvo. Odlučite se na posjet lokalnim vinarijama, iskusite draž proizvodnje najkvalitetnijih kapljica vina.

Odmorite se u Trpnju

Raj za rekreativce

Bilo da ste rekreativac ili samo želite uživati u romantičnim šetnjama, Trpanj nudi prave male dragulje, šetnicu uz more dugu 2 km ili 15 km dugu biciklističku stazu koja Vas vodi sve do uvala Divna i Duba.

Ponuda je mnoštvo.
Na Vama je samo da odlučite.

Opušten odmor

Ugodna atmosfera ovog mjesta, zdrava autohtona hrana, prirodne ljepote, kao i autentičnost malog mediteranskog ribarskog gradića uljepšat će vaš odmor i učiniti ga bogatijim i opuštenijim.

Plaže

Divna

Plaža Divna šljunčano pješčana plaža smještena je u istoimenoj uvali, obavijena gustom šumom. Osim iznimne ljepote i kristalno čistog mora, brojne posjetitelje privlači i savršena kombinacija pijeska i sitnog šljunka. Upravo zbog toga, kao i blagog ulaza u more idealna je za obiteljski odmor, ali i one koji traže romantične uvale i prekrasan krajolik.

Pozora

Na samo korak od hotela Faraon nalazi se plaža Pozora. Ulaz u more je pristupačan, a dio plaže je zaštićen od izravnog sunca borovima. Sve to ovu plažu čini idealnom za malu djecu.

Blace

Uz sve ljepote trpanjskih plaža, skrila se jedna koja osim svojom prirodnom ljepotom, ljude privlači iz cijelog svijeta zbog ljekovitih svojstava blata kojim je bogata. Plaža Blace obiluje s preko 22 tone ljekovitog blata, koja prema provedenim ispitivanjima, ima pozitivan terapeutski učinak na ljudski organizam.

Jezero

Svima koji su u potrazi za mirom i relaksacijom pješčano-šljunčana plaža je idealan izbor. Smjestila se u uvali Jezero, 1 kilometar od mjesta Duba. Do plaže je moguće doći samo morskim putem, stoga je Vaša privatnost zagarantirana.

Odaberite Hotel Faraon za svoj odmor u Trpnju!