Atrakcije

Park prirode Biokovo

Zaštićeni park prirode Biokovo prostire se na planini Biokovo, a sama planina položena je kao golemi zid iznad Makarske rivijere. Sa samog vrha pruža se predivan pogled na Makarsku rivijeru i srednjodalmatinske otoke, a za vedrih dana mogu se vidjeti i vrhovi talijanskih Apenina. Ljubitelji rekreacije mogu uživati u biciklizmu, planinarenju, jahanju i mnogim drugim aktivnostima, a pravi avanturisti u paraglidingu. 

Posjet franjevačkom samostanu Svete Marije u Zaostrogu

Najveći i najvažniji spomenik kulture na ovom području i šire je franjevački samostan Svete Marije osnovan u 14.stoljeću. U napušteni samostan su se 1468.g. naselili franjevci iz provincije Bosne Srebrene, i u njemu djeluju i danas. U sklopu samostanskog muzeja je etnološka zbirka, seljačko pokućstvo i oruđe, te razni primjerci hrvatske narodne nošnje.

Biciklističke staze

Krenite u avanturu s hotelom Labineca. Uzmite svoje biciklo i otkrijte prekrasan krajolik, uživajte u pogledu na more i mirisima Mediterana. Očekujte neočekivano.
Odmaknite se od svakodnevnim obaveza i prepustite se aktivnom odmoru. 

Delta Neretve

Svojim geografskim položajem, ušće Neretve najbolja je lokacija za kitesurf obožavatelje. Zbog idealnih vjetrova i pješčane plaže koja se pruža kilometrima, ušće je najbolje mjesto za iskusne kiteboardere ili avanturiste željne novih znanja i vještina. 

Vožnja uskim kanalima i rukavcima Neretve u tradicionalnoj neretvanskoj lađi je jedinstveni doživljaj. Neretvanska lađa je značila život; u njoj se rađalo, vjenčavalo i umiralo, a danas je ponos i neizbrisivi trag tradicije koja fascinira svakog posjetitelja doline.

Kajak izlet na Baćinskim jezerima

Uronite u prekrasnu i spokojnu prirodu Baćinskih jezera. Ovaj kajak izlet pogodan je za sve uzraste. Baćinska jezera sastoje se od 7 jezera i jedno je od rijetkih mjesta gdje možete pobjeći od ljetne gužve u Dalmaciji. Na ovom izletu veslamo kroz netaknutu prirodu, posjećujemo polja lopoča i izvore vode.

Paddle surf avantura na Baćinskim jezerima ili Neretvi

Veslanje na dasci izvrsna je prilika za istraživanje sedam Baćinskih jezera, delte rijeke Neretve ili njenog ušća. Svi skriveni kanali, mala ribarska mjesta, biljni i životinjski svijet bliži su nego ikada ukoliko se nalazite na dasci.

Penjalište Vrisje

Nakon samo 15 miuta ugodne šetnje od hotela, pronaći ćete se ispod masivnih stijena udaljenih od gužve i prometa koje kao da Vas zovu na novu avanturu. Dođite i odvažite se!

Izlet kajakom u zalazak sunca

Ako želite uživati u dalmatinskom zalasku sunca dok veslate kajakom po kristalno čistom Jadranskom moru, ova je tura savršena za Vas. Obilazak započinje na plaži Vira u blizini Drvenika i pokriva jedan od najljepših dijelova Makarske rivijere. I to nije sve. Tijekom obilaska zaustavljamo se na osamljenoj plaži radi kratkog odmora i ronjenja na dah i na kraju završavamo obilazak u savršenom dalmatinskom zalasku sunca.

Romantični noćni kajak izlet pod zvijezdama

Jedinstveno kajakaško iskustvo koje možete doživjeti u Hrvatskoj! Zamislite veslanje u kajaku pod zvijezdama ili na mjesečini. Vrhunac izleta je noćno ronjenje uz pomoć jake svjetiljke.

Vinski putevi

Samo 20 km prema unutrašnosti, u podnožju grada Vrgorca, smješteno je najveće vinogorje u Hrvatskoj, vinogorje Jezero. Osim veličinom, krase ga sorte koju daju jednu od najboljih aroma vina. Kroz ovo bogato vinogorje vode vinski putovi koji kriju trsove loze stare preko 100 godina i lokalne vinarije koje nude mogućnost degustiranja najboljih vina u ovom kraju.